FırsatlarManşetler

Hediye işini son dakikaya bırakanlar için MediaMarkt’ta Yılbaşı’na Özel Fırsatlar

medimarkt yılbaşına özel fırsatlar

Yılbaşı hediyesini son günlere bırakanlar için MediaMarkt’ta Yılbaşı Fırsatları devam ediyor. Eğer siz de yılbaşı hediye alışverişini son dakikaya bıraktıysanız, bu indirimleri görünce çok sevineceksiniz. Bu haberde MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr üzerinde sizi bekleyen bazı indirim fırsatlarına yakından bakıyoruz.

Huawei Y6 2019 32 GB akıllı telefon modeli 2199 TL’ye satın alınabilir. Üstelik yanında da Huawei Band 3 E akıllı bileklik hediye ediliyor. 6.09 inç 720p IPS LCD ekran, MediaTek Helio A22 işlemci, 2 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 13 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera gibi başlıca özelliklere sahip bu telefonla sevdiklerinizin 2021’e akıllı bir telefonla ve bunun yanında bir bileklikle başlamasını sağlayabilirsiniz.

Bir başka telefon seçeneği de Oppo A72 128 GB modeli. Bu yazın ortalarında Türkiye’de satışa sunulan bu akıllı telefon 2999 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. 6.5 inç, 1080p IPS LCD ekran, Snapdragon 665 işlemci, 4 GB RAM, 128 GB dahili hafıza, 5000 mAh gibi yüksek kapasiteli pil, 48 megapiksel ana kameranın başrolünde olduğu dörtlü arka kamera sistemi, 16 megapiksel ön kamera gibi özellikler Oppo A72’de mevcut. Bu telefonla sevdiklerinizin yeni yıla daha mutlu girmesini sağlayabilirsiniz. Bu arada unutmadan söyleyelim; Oppo A72 satın alanlara Arzum El Blender seti hediye ediliyor.

Saat de güzel hediye seçeneklerinden bir tanesidir. MediaMarkt’ın mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de sunduğu Yılbaşı’na Özel Fırsatlar kapsamında Huawei Watch GT 2 de 1349 TL’ye satılıyor. Bu hediye sahiplerini mutlu edecektir, çünkü uzun pil ömrüyle bir haftayı aşan aralıklarla şarj edilmesi yeterli olacaktır. Üstelik Android telefonlarla ve iPhone’larla da kullanılabilir.

Özellikle anne veya babasına yeni yılda yepyeni bir TV hediye etmek isteyenler ya da ev halkını yepyeni bir yılbaşı hediyesiyle sevindirmek isteyenler için Samsung 139 Ekran Smart Ultra HD 4K LED TV, 6499 TL’lik fiyatıyla güzel bir seçenek olacaktır. Dahili dijital uydu ve dijital kablo alıcılı bu akıllı TV, Tizen tabanlı işletim sistemi ve çeşitli Smart TV uygulamalarıyla birlikte sunuluyor.

Hayatı pratikleştirecek ürünler de güzel birer yeni yıl hediye seçeneği olur. Tefal Maestro Plus Buharlı Ütü de bu açıdan isabetli bir hediye olacaktır. 279 TL karşılığında satılan bu ürün EasyGlide taban malzemesi, 2500W maksimum güç gibi özelliklerle ütü işini bir zahmet olmaktan çıkaracaktır.

Bu yılbaşında sevdiklerini onların kendilerine daha fazla özen göstermelerini sağlayacak bir ürünle sevindirmek isteyenler için de Philips StyleCare Isıtmalı Düzleştirme Fırçası 379 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. Saç düzleştirme ve şekillendirme özellikli bu ürün iki farklı ısı seviyesine sahip.

Yukarıda listelediğimiz Yılbaşı’na Özel Fırsatlar ve bunlardan daha fazlası MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de sizi bekliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER