Eğlence

Netflix Games’in en yeni üyesi Heads Up! oldu

heads up! netflix games
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Heads Up! Netflix Games platformunun en yeni üyesi olarak oyuncularla buluşuyor. Ellen DeGeneres’in “meşhur ettiği” mobil “sessiz sinema” oyunu, Netflix’e özel yeni kartlarla geliyor. Oyundaki kartlarda Stranger Things, Bridgerton ve Squid Game gibi popüler Netflix dizilerinden karakterleri görmek mümkün.

Oyunda daha genel eğlenceye yönelik kart setleri de mevcut. Özellikle Netflix’in orijinal içeriklerini takip edenlerin Heads Up!’ta aradıkları eğlenceyi bulması kolay olacak gibi görünüyor. Oyunu iOS ve Android’de 13 dilde oynanabiliyor.

Bir süre önce Netflix’in oyunlarının günlük kullanıcı sayısının 1.7 milyon olduğu ortaya çıkmıştı. Bu da platformun abonelerinin yüzde 99’unun oyun kategorisini keşfetmediği anlamına geliyor. Netflix bu sayıyı artırmanın en etkili yolunun platformdaki oyun sayısını artırmak olduğunu düşünüyor.

Heads Up! Netflix Games katalogundaki 27. mobil oyun oldu. Ancak şirket yılın kalan dört aylık bölümü için de iddialı görünüyor. Netflix’ten yapılan açıklamada, Netflix Games katalogundaki oyun sayısının yıl sonu itibarıyla 50’ye çıkmasının hedeflendiği belirtildi.

İLGİLİ HABERLER