Eğlence

HBO Max Türkiye Genel Müdürü belli oldu

hbo max türkiye

Dijital içerik platformu HBO Max, bu yıl içinde Türkiye’de hizmet vermeye başlayacağını daha önce duyurmuştu. Hazırlıklarına devam eden servisin Türkiye operasyonunu kimin yöneteceği de belli oldu. HBO Max Türkiye Genel Müdürlüğü görevine Barış Zavaroğlu getirildi.

Zavaroğlu, 2016’nın ocak ayından bu yana Turkcell’in Medya ve Eğlence markalarının direktörlüğünü yapıyordu. Buna ek olarak, şirketin TV servisi TV+’ın yönetimi de 2020’nin eylül ayından bu yana Zavaroğlu’nun sorumluluğundaydı.

Zavaroğlu, Turkcell’den önce ise üç yıl boyunca Fox Türkiye’de pazarlama şefi olarak görev yapmıştı. Tecrübeli yöneticinin geçmişinde The Walt Disney Company ve Motorola gibi şirketler de yer alıyor. Zavaroğlu’nun LinkedIn profilinin henüz güncellenmediğini ve kendisinin hâlâ Turkcell’de çalışıyor göründüğünü belirtmekte fayda var.

turkcell tv+
Barış Zavaroğlu

HBO Max, Türkiye faaliyetlerinin başlangıç tarihi konusunda henüz net bir bilgi verilmiş değil. Ancak genel müdürün belirlenmesi, hazırlıkların önümüzdeki dönemde biraz daha hızlanacağı anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER