Eğlence

HBO Max katalogunda temizlik başlıyor

hbo max türkiye

HBO Max, Game of Thrones evreninin yeni dizisi House of the Dragon‘u önümüzdeki hafta sonu yayınlayacak. Yeni dizi için heyecanlı bekleyiş devam ederken, bir taraftan da önümüzdeki yıl gerçekleşecek Discovery+ birleşmesine yönelik hazırlıklar sürüyor.

Warner Bros. Discovery, birleşme hazırlıkları çerçevesinde platformdan 36 içeriği çıkarıyor. Bu 36 içerik arasında Susam Sokağı temalı “The Not-Too-Late SHow with Elmo”, Vinyl ve gençlik draması Generation yer alıyor.

Platformdan çıkarılacak içeriklerin büyük kısmını orijinal yapımlar oluşturuyor. Bunlara ek olarak, HBO Originals ve Cartoon Network içeriklerinden bazılarının da platforma veda edeceği belirtildi.

Şirket tarafından konuyla ilgili olarak Variety’ye gönderilen açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “İçerik kataloglarımızı tek bir çatı altında buluşturmak için çalışırken hem HBO Max’in hem de Discovery+’ın katalogunda bazı değişiklikler yapacağız. Her iki platformdan da bazı içerikler kaldırılacak.”

İçeriklerin kesin kaldırılma tarihi konusunda bir bilgi verilmiş değil. Warner’ın yeni çevrimiçi içerik platformu 2023’te faaliyete geçecek ve hem HBO Max’i hem de Discovery+’ı çatısı altına alacak. Bu yeni servisin hangi adla hizmet vereceği belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER