EğlenceManşetler

HBO Max 2022 videosu merakla beklenen diziler için ipucu veriyor

hbo max türkiye

Warner Bros.’un dijital içerik platformu HBO Max, 2022’de aboneleriyle buluşturacağı içerikler için iki dakikalık özel bir video hazırladı. Videoda önümüzdeki yıl platformda gösterilecek Warner Bros. filmlerinin yanı sıra merakla beklenen bazı dizileri görmek de mümkün oluyor.

Warner Bros. 2022 itibarıyla büyük gişe beklentisi olan filmlerini HBO Max’te sinemalarla aynı anda gösterime sokmayı bırakacak. Dolayısıyla fragmanda görülen filmler genellikle “düşük profilli” olarak tanımlanacak türden. Westworld’ün dördüncü sezonu ve Game of Thrones’un spinoff’u House of Dragons ise fragmanın öne çıkan parçaları oluyor.

Warner Bros. 2021 boyunca büyük bütçeli filmlerini bir aylık süreler için sinemalarla aynı anda HBO Max’te de izleyicilerin karşısına çıkarmıştı. Wonder Woman 1984, Godzilla vs. Kong, Dune ve Matrix Resurrections bu grubun en çarpıcı örnekleri arasında yer alıyor.

2022’de ise bunlara kıyasla daha düşük profilli Warner Bros. filmleri izleyicilerle buluşacak. Şirketten verilen bilgiye göre, listede House Party, Father of the Bride, Kimi, The Fallout, Scoob: Holiday Haunt ve Moonshot gibi filmler bulunuyor.

HBO Max, 2022’de Türkiye’de de hizmet vermeye başlayacak. Servisin Türkiye açılımının detayları şu an için bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER