Eğlence

Marvel Disney+ için Hawkeye dizisi hazırlıyor

hawkeye
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Jeremy Renner‘ın canlandırdığı Hawkeye, Marvel Sinema Evreni’nin popüler karakterleri arasında yer alıyor. Marvel, çatı şirketi Disney‘in çevrimiçi platformu Disney+ için Hawkeye’ın macerasının yeni bir dizi hazırlıyor. Hawkeye’a hayat veren Jeremy Renner, dizi için hazırlıkların sürdüğünü doğruladı ve dizinin bir “başlangıç noktası” işlevini gördüğünü belirtti.

Dizide sadece Hawkeye’ın üstüne odaklanılmayacak. Hawkeye’ın himayesindeki genç kadın Kate Bishop’un hikayesi de dizi de konu edilecek. Kate şimdiye kadar Marvel Sinema Evreni’nde görülmese de, Marvel’ın çizgi romanlarını takip edenlerin iyi tanıdığı bir karakter. Genç Yenilmezler’in bir parçası olan Kate Bishop, Hawkeye’ın çizgi romanında da ana karakterlerden birisiydi. Kate Bishop’un Avengers: Endgame’de görülmesi de ihtimaller arasında yer alıyor.

Renner’ın dizideki rolünün ne kadar belirgin olduğu şu an için bilinmiyor. Bunun için Avengers: Endgame’in nasıl şekilleneceğini görmek gerekiyor. Hawkeye dizisinin Endgame öncesi bir dönemi anlatması muhtemel görünüyor, ancak detaylar şu an için bilinmiyor. Hawkeye’ın çizgi romanında karakterler arasındaki öğretmen-öğrenci ilişkisinin anlatılması, Renner’ın karakterinin dizide belirgin olacağını düşündürüyor.

Hawkeye, Marvel’ın Disney+ için hazırladığı tek mini dizi değil. Tom Hiddleston tarafından canlandırılan Loki’nin boy gösterdiği bir dizi için de çalışmalar sürüyor. Buna ek olarak, Scarlet Witch ve Winter Soldier-Falcon projelerinin de gündemde olduğu belirtiliyor. Disney’in bugün düzenleyeceği yatırımcı etkinliğinde konuyla ilgili daha fazla bilgi vermesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER