Teknoloji

Harman Kardon Go + Play kaliteli Bluetooth hoparlör arayanlar için

harman kardon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

harman kardonHarman Kardon üst sınıf taşınabilir hoparlör serisini daha çekici görünüm, dörtlü sürücü ve aynı anda üç cihaza kadar kablosuz bağlantı kurabilme gibi özellklerle güncelledi. Söz konusu cihazlar arasında iPhone, iPad ve Android cihazları bulunuyor.

Harman Kardon Go + Play serisinin en yeni üyeleri Bluetooth bağlantısı ve USB şarj portuyla geliyor. Böylelikle akıllı telefon veya tableti, hoparlör sistemi prize bağlı olmasa bile şarj etmek mümkün oluyor.

Dahili lityum-iyon pille gelen Go + Play böylelikle akıllı cihazların şarjını üst seviyede tutabiliyor. Bu arada pili tam dolu olan taşınabilir hoparlör sekiz saate kadar müzik çalma imkanı sunuyor.

Go + Play’in var olan iki mikrofonu konferans görüşmelerine imkan tanıyor, bu mikrofonlardan bir tanesi yankı ve gürültü bastırma teknoloisi özelliği barındırıyor, böylelikle ses iletimi kristal netliğinde gerçekleşiyor.

Ayrıca iki adet Harman Kardon Wireless Dual Sound özellikli hoparlörü bağlayıp sesi daha geniş alana yaymak mümkün oluyor.

Hoparlörün paslanmaz çelikten yapılmış taşıma kolu sayesinde odadan odaya rahatlıkla taşımak mümkün oluyor.

Harman Kardon Go + Play, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle mayıs ayından itibaren yurt dışında yaklaşık 1000 TL civarında bir fiyattan satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER