Harman Bang & Olufsen’in ana iş kollarından bir tanesini satın alıyor. Ses ve elektronik sistemler şirket Bang & Olufsen’in otomotiv birimini 145 milyon avro karşılığında satın alacağını duyurdu. Lüks sınıf ses ürünleriyle bilinen Bang & Olufsen, Aston Martin ve Mercedes-Benz gibi otomotiv üreticilerinin lüks otomobillerini tamamlayacak nitelikte ses sistemlerini sağlıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cube’un yeni e-bisikleti tek şarjla 275 km yol alıyor

Avrupa otomobil pazarında dengeler değişti, elektrikli araçların payı yüzde 37’ye ulaştı

Temmuzda sıfır otomobil satışları 62.478 adede indi

Volkswagen’in açıkladığı rakamlar elektrikli otomobil algısını değiştirebilir

Bellek krizi otomobil fiyatlarını yeniden yukarı çekiyor
ABD Connecticut merkezli Harman da benzer şekilde otomobiller için ses ürünleri üretiyor, ancak Bang & Olufsen markasından da yararlanarak mevcut seçeneklerini genişletmek istiyor. Şirket Bang & Olufsen Play markalı ürünlerini hızlı şekilde büyüteceğini kaydetti. Satın alma anlaşması kapsamında Bang & Olufsen ve Play markalarının kullanımı için özel lisans da veriliyor.
Satın alma anlaşması idari onayların ardından uygulamaya konulacak. Bütün bürokratik işlemler tamamlandığında Harman’ın Danimarkalı şirketin otomotiv müşteri programlarını, geliştirme ve üretim öz kaynaklarını üstüne alması bekleniyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.






