Eğlence

Han Solo: A Star Wars Story filminin en son fragmanını izleyin – Video

Disney yakında vizyona girecek Han Solo: A Star Wars Story filmine ait yeni bir fragman yayınladı.

Disney yakında vizyona girecek Han Solo: A Star Wars Story filmine ait yeni bir fragman yayınladı. Böylelikle Star Wars serisinin gelecek bağımsız halkasına şimdiye kadarki en iyi bakışı atma fırsatını elde ettik.

Fragman sayesinde filmin konusu hakkında epey bilgi sahibi olmak mümkün oluyor. Fragman Game of Thrones‘tan bildiğimiz Emilia Clarke’ın canlandırdığı Qi’Ra’nın Han Solo’ya; intikam, para veya başka bir şey, neyin peşinde olduğunu sormasıyla başlıyor. Daha sonra Han’a bir görev verildiğini, Woody Harrelson’ın canlandırdığı Tobias Beckett’a pilot olduğunu söylediğini, böyle bir şansı uzun zamandır beklediğini anlıyoruz. Beckett Han’a, görevi kabul etmesi hâlinde ömür boyu işin bir parçası olacağını söylüyor. Filmde birçok uçan araç sahnesi ve heyecanlı kovalamacalar da göreceğiz.

Han Solo biraz 2016’da çıkan Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi filmini andırıyor. Bu da Star Wars‘un Gizli Tehlike, Yeni Bir Umut ve Güç Uyanıyor gibi daha büyük filmleriyle bağlantısı olmayan bir film, kendi hikâyesini çoktan kurulmuş olan daha büyük bir dünyada anlatıyor. Ancak birçok yeni karakter barındıran Rogue One’ın aksine, Star Wars‘un simgesel figürlerinden bir tanesi olan Han Solo’nun gençliğini merkeze alıyor.

Filmin karşısında fanatiklerin epey yüksek tuttuğu beklentiler bulunuyor. Onlar Han Solo’nun başlangıç hikayesini pek de çekici bulmayabilirler. Ayrıca bu film, yapım aşamasında da bazı sorunlarla konuşulmuştu. İlk yönetmenler Christopher Miller ve Phil Lord çekimin ortasında kovulmuş, yerlerine Ron Howard getirilmişti. Epey sahne de yeniden çekilmişti.

han solo: a star wars storyHan Solo: A Star Wars Story filmi 25 Mayıs 2018’de, dünya ile aynı anda Türkiye’de de vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER