Manşetler

Haluk Levent duyurdu: Ahbap Derneği adına kripto para yardımı yapabilirsiniz

haluk levent kripto

Pazartesi günü meydana gelen ve Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Adana ve Diyarbakır’ın da aralarında olduğu 10 ili etkileyen deprem felaketi sonrasında kurtarma ve yaraların sarılmasına yönelik faaliyetlerde önemli bir rol oynayan Ahbap Derneği, kripto para ile yardım toplama kanalını devreye aldı. Cointurk‘ün haberine göre, Ahbap Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Levent, bugün saat 14.00’te, MASAK’tan izin alınmasının ardından kripto para yardımlarının toplanmaya başladığını duyurdu. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından kişi ve kuruluşlar deprem mağdurlarına BNB Cüzdanı aracılığıyla destek olabilecek.

Cointurk, Türkiye’deki kripto para topluluklarının devlete ve diğer yardım kuruluşlarına kripto paralarla yardım alınabilmesi için gerekli adreslerin açılması tavsiyesinde bulunmuştu. Benzer tavsiye ve dilekler Haluk Levent’e de iletildi ve sanatçı, dün yaptığı bir Twitter anketi ile ortak hesap açılıp açılmaması fikrini takipçilerine sordu.

Anket sonucunun ardından MASAK ile görüşmeler yürüten Levent ve Ahbap Derneği, gerekli iznin alınmasının ardından bugün hızlı bir şekilde kripto para yardımlarını toplamaya başladı.

Haluk Levent’in belirttiği gibi, süreç şeffaf biçimde yürüyecek ve toplanan kripto para miktarı bu web sayfası üzerinden anlık olarak izlenebiliyor. Yardım için açılmış olan hesap 1 hafta sonra kapanacak ve daha sonra işlem makbuzu da Levent tarafından paylaşılacak.

Cointurk, kripto para yatırımcıları sadece BNB Chain ağını kullanarak bu adrese stablecoin göndermesi gerektiğini söylüyor. Binance borsasından veya farklı borsalardan BUSD veya USDC gibi stablecoinlerinizi BSC Ağı ile gönder seçeneğini kullanarak bu adrese gönderebilirsiniz.

Haberi yayına hazırladığımız sırada kontrol ettiğimizde, 220 bin doların üzerinde değere sahip olan kripto para toplanmıştı.

Haluk Levent’in açtığı hesaba kripto para bağışı yapmak için dikkat etmeniz gerekenler

Cointurk, kripto bağışı yapmak isteyenlerin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerektiğine dikkat çekiyor:

  • Gönderimlerinizi sadece BNB Chain üzerinden yapmalısınız
  • Stablecoin göndermelisiniz. Fiyat volatilitesinden dolayı gönderdiğiniz diğer tokenler değer itibari para birimine dönüşene kadar kayda değer kayıplar yaşayabilir.
  • Haluk Levent, BEP 20, ERC 20 ve Avalanche Ağı için hesap bilgileri paylaştı.
  • ERC20 Ağı Transferleri: 0xe1935271D1993434A1a59fE08f24891Dc5F398Cd
  • BEP20 Ağı Transferleri: 0xB67705398fEd380a1CE02e77095fed64f8aCe463
  • Avalanche Ağı Transferleri: 0x868D27c361682462536DfE361f2e20B3A6f4dDD8
haluk levent kripto

Gönderim yaparken ağ ve cüzdan adresini birkaç kez kontrol etmeniz tavsiye edilir. ERC20 adresi Ethereum ağını kullanarak yapılan gönderimler için, BEP20 ise BSC ağı üzerinden yapılacak gönderimler içindir.

Dolandırıcıların sahte cüzdanlarına dikkat

Bu arada bazı kötü niyetli kişiler, sahte Twitter hesapları açarak insanları yanlış kripto para cüzdanlarına bağış yapmaya yönlendiriyor. Haluk Levent, haberi yayına hazırlamadan az önce yayınladığı bir tweette buna karşı uyarıda bulundu. Eğer kripto para yardımı yapmayı düşünüyorsanız, hesap bilgilerini Haluk Levent’in onaylı Twitter hesabında bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER