EğlenceTeknoloji

Halo TV dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor

halo tv

Halo, tüm zamanların en popüler oyunları arasında yer alıyor. Bu popülaritenin eğlence dünyasının ilgisini çekmesine pek şaşırmamak gerekiyor. Showtime geçtiğimiz yıl Halo’yu bir TV dizisine dönüştüreceğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından uzun süren sessizlik dönemi ise geçtiğimiz ilkbaharda bozulmuştu. Halo, TV serisine dair detaylar yavaş da olsa netleşmeye devam ediyor.

Showtime’da yapılan açıklamaya göre; Ronin ve Truman Show gibi filmler ile Californication ve Designated Survivor gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Natascha McElhone, Halo’nun TV dizisinde hem efsanevi Cortana AI hem de Dr. Catherine Halsey olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Halsey, hikâyede Master Chief gibi süper askerlerin yaratıcısı olarak yer alıyor.

Dizinin yapımcıları, oyuncu kadrosunun diğer isimlerini belirlemeye de devam ediyor. Fargo’da izleyicilerin karşısına çıkan Bokeem Woodbine, Halo’da Master Chief ile karşı karşıya gelen eski asker Soren-066 olarak boy gösterecek. Ünlü Hint oyuncu Shabana Azmi ise donanma istihbaratının başındaki Margaret Parangosky‘yi canlandıracak. Bentley Kalu, Natasha Culzac ve Kate Kennedy de dizinin kadrosundaki diğer isimler arasında yer alıyor.

Halo TV dizisi ne zaman yayınlanacak?

Halo TV dizisinin yapım süreci bu yılın sonlarında başlayacak. Dizinin yayınlanması içinse 2021’in ilk çeyreği işaret ediliyor. Oyuncu kadrosunun güçlü isimlerden oluşturulması, Showtime’ın projeye olan inancını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER