EğlenceTeknoloji

Halo TV dizisinin kadrosu tamamlandı, çekimler yakında başlayacak

halo tv

Halo TV dizisinin çekimleri, altı yıllık uzun bir bekleyişin ardından nihayet başlıyor. Dizinin yapımcısı Showtime‘dan yapılan açıklamada, popüler oyundan ekranlara uyarlanacak dizinin çekimlerinde “motor” komutunun yakında verileceği belirtildi. Showtime, Halo’nun kadrosuna katılan üç yeni ismi duyurmayı da ihmal etmedi.

Doctor Who ve Star Wars: The Last Jedi’da oynayan Danny Sapani, Halo’da Jacob Keys karakterine hayat verecek. Dr. Miranda Keyes’i ise Fleabag ve Eastenders gibi dizilerde boy gösteren Olive Gray canlandıracak. Peaky Blinders’tan tanıdığımız Charlie Murphy ise yetim Makee olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Halo’nun oyuncu kadrosunun oldukça iddialı olduğu rahatlıkla söylenebilir. American Gods ile tanınan Pablo Schrieber, dizide Master Chief olaraj izleyicilerin karşısına çıkacak. Cortana’yı ise Ronin’deki rolüyle bilinen Natascha McElhone canlandıracak.

Halo TV dizisi ne zaman yaynlanacak?

Halo’nun TV dizisinin ilk sezonu, 2021’in başlarında ekranlara gelecek. Dizinin ilk sezonunun on bölüm olması planlansa da, bölüm sayısı bir süre sonra dokuza indirilmişti.

Dizinin hazırlıkları, Xbox One’ın piyasaya çıktığı dönemde başlamıştı. Halo’nun TV macerasının somut bir hâl alması ise Xbox One’ın yaşam döngüsünün sonlarını buldu. Diziye yönelik beklentilerin karşılanıp karşılanmayacağı zamanla anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER