Eğlence

Halo TV dizisi yayınlanmadan ikinci sezon onayını aldı

halo tv dizisi

Merakla beklenen Halo TV dizisi 24 Mart’ta izleyicilerin karşısına çıkacak. Ancak dizi henüz yayınlanmadan yayıncısı Paramount+’tan ikinci sezon için onay aldı. Paramount+’ın sahibi ViacomCBS, dizinin ikinci sezonu için 343 Industries, Showtime ve Steven Spielberg’in sahibi olduğu Amblin Television ile birlikte çalışacak.

Homecoming, The Killing ve Brave New World gibi işlerle adından söz ettiren David Wiener, dizinin ikinci sezonunda baş yapımcılık görevini üstlenecek. ViacomCBS’in ikinci sezon hakkında paylaştığı detaylar bunlarla sınırlı.

Halo’nun ikinci sezonunun yayın tarihi şu an için bilinmiyor. Paramount+’ta senaryolu orijinal içerikler şefi olarak görev yapan David Nevins, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “İkinci sezon onayı, bizim bu epik diziye izleyici çekme konusundaki güvenimizi gösteriyor.”

Halo TV dizisi için yayın öncesinden ikinci sezon onayı vermek, Paramount+ gibi platformlar adına sıra dışı bir durum değil. Apple da benzer bir stratejiyi For All The Mankind ve The Morning Show gibi diziler için uygulamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER