EğlenceTeknoloji

Microsoft Halo koleksiyonunu PC’ye getiriyor

halo: the master chief collection

Microsoft klasik Halo oyunlarından oluşan koleksiyonunu PC’ye getiriyor. Halo: The Master Chief Collection adını taşıyan sette Halo: Reach de bulunuyor. Koleksiyona hem Microsoft Mağaza hem de Steam üzerinden erişilebilecek. Böylelikle PC sahiplerine diledikleri mağazayı seçme imkânı da sunulmuş olacak.

The Master Chief Collection’da Reach dışında şu Halo oyunları bulunuyor: Halo: Combat EvolvedHalo 2Halo 3Halo 3: ODST, Halo 4

Halo hayranları uzun süredir Microsoft’a oyunları PC’ye getirmesi için çağrıda bulunuyordu. Bu isteği yerine getirme konusunda fazla acele etmeyen şirket, doğru zamanı beklemiş ve gibi görünüyor. Ancak şirket koleksiyondaki oyunları kademeli olarak çıkaracak. İlk olarak Halo: Reach oyuncularla buluşacak. Daha sonrasındaki oyunların çıkışı içinse kronolojik bir sıra takip edilecek ve Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST ve Halo 4 sıralaması izlenecek. Oyunlar yayınlandıkları zaman tek tek de satın alınabilecek.

Halo: The Master Chief Collection birlikte oyunculara sunulacak olan Halo: Reach’te Forge ve Theater adını taşıyan multiplayer içerikleri yer alacak. Campaign ve Firefight özellikleri ise dijital eklenti olarak oyuncularla buluşacak. Microsoft, Xbox One X üzerindeki Halo: Reach deneyimi içinse 60 fps oyun ve 4K/HDR desteği vadediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER