EğlenceTeknoloji

Halo Master Chief Collection oyunları için yenilikler yolda

halo master chief collection

Master Chief Collection kapsamında sunulan Halo oyunları, modern oyunlarda bulunan özelliklere kavuşacak. 343 Industries ekibi tarafından yapılan bir paylaşım, söz konusu yenilikler hakkında fikir edinmeyi sağlıyor. Bu yenilikler arasında çapraz platform oyun desteği öne çıkıyor.

Bu destek sayesinde Xbox ve Windows PC sahipleri, klasik Halo oyunlarının tadını birlikte çıkarabilecek. Geliştiriciler, Xbox oyuncularının işini kolaylaştırmak için konsol versiyonunda klavye ve fare desteği sunmak adına da çalışmaya devam ediyor.

Çapraz platform desteğinin girdi tabanlı eşleştirme özelliği ve sunucu bölgesi seçenekleriyle birlikte devreye girmesi bekleniyor. Buna ek olarak; özel oyun içi tarayıcı ve grafik ayarlarının her oturum için düzenlenebilmesi de yapılacak yenilikler arasında bulunuyor. PC dosya paylaşımı ve Steam hesap bağlantısı gibi özellikler de kullanıcılara sunulacak.

Halo Master Chief Collection için hâlâ yapılması gereken oldukça çok şey var gibi görünüyor. Halo 3: ODST’nin PC versiyonu için ilk test sürümü ağustos ayının ilk yarısında yayınlanacak. Tam sürüm ve Halo 4 içinse yılın ilerleyen aylarını beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER