Eğlence

Halo: The Master Chief Collection 11 Kasımda Xbox One için çıkıyor

halo: the master chief collection

Halo 5’in Xbox One’a gelişi 2015’te gerçekleşecek, ancak Microsoft ve 343 Industries bunun öncesinde Halo: The Master Chief Collection ile oyun severlerin bekleyişini daha renkli hâle getirecek.

halo-the-master-chief-collection-100614

Dün Microsoft’un E3 2014 kapsamında düzenlediği basın toplantısında resmi duyurusu yapılan seri 11 Kasımdan itibaren dağıtıma çıkıyor. The Master Chief Collection dört Halo oyununu  tek bir diskte Xbox One sahiplerine sunacak. Her bir oyun 1080p çözünürlük desteği ve özel sunucularla birlikte gelecek, ayrıca 4 bine kadar Xbox Gamerscore puanı kazanma imkanı da bulunacak. Halo 2 paketin merkezinde bulunuyor ve üstelik Xbox One’da çoklu oyun modunda oyun oynamak da mümkün olacak.

The Master Chief Collection sayesinde Xbox One sahipleri Halo 5’e de erken bir bakış atma şansı bulacak. Halo 5’in çoklu oyuncu destekli beta versiyonu önümüzdeki aralık ayında koleksiyon aracılığıyla oyun severlere ulaşacak. Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 ve Halo 4 oyunlarını içeren The Master CHief Collection 11 Kasımdan itibaren 59.99 dolarlık fiyat etiketiyle satışta olacak.

İlgili >> Polygon

İLGİLİ HABERLER