EğlenceTeknoloji

Halo Infinite yeni Xbox ile birlikte gelecek

halo infinite

Microsoft, Halo Infinite ile ilgili ilk bilgileri geçtiğimiz yıl E3’te paylaşmıştı. Şirket, E3 2019’da da oyunla ilgili detaylar vermeyi ihmal etmedi. Halo’nun açık dünya versiyonu gibi görünen oyunun geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk fragmanında, küçük çıkarımlar yapmaya yarayan bazı noktalar göze çarpmıştı.

Microsoft, Halo Infinite’in “Project Scarlett” kod adlı yeni Xbox ile birlikte oyuncuların karşısına çıkacağını açıkladı. Oyunu Project Scarlett’in yanı sıra Xbox One ve PC üzerinde oynamak da mümkün olacak. Yeni fragmanda bir mühendisin Master Chief’e yeniden hayat verdiği görülürken, yapımcı 343 Industries’den yapılan açıklamada Halo Infinite’in Halo’nun “ruhani yeniden başlatması” olduğu belirtildi. Açıklamada yeni karakterlerin daha önce Halo’yu oynamayanlar için de muhteşem bir başlangıç noktası işlevi göreceğinin de altı çizildi.

Halo Infinite’i geliştiren stüdyo ekibinin başı Chris Lee, oyunla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: Hikaye Chief için yeni bir bölüm ve meydan okumanın başladığı anlamına geliyor. Ancak bizi bu noktaya getiren olay ve hikayelere de saygı göstermeye devam edeceğiz. Eğer daha önce Halo oynamadıysanız, bu oyun size maceraya katılmanız için büyük bir fırsat verecek.

Halo Infinite, 343 Industries’in yeni oyun motoru Slipspace Engine ile geliyor. Söz konusu oyun motoru, yeni Halo oyun ve deneyimleri için tasarlanmıştı. Chris Lee, Slipspace Engine sayesinde hep hayalini kurdukları Halo deneyimini yaşayabileceklerini dile getirdi.

İLGİLİ HABERLER