EğlenceTeknoloji

Halo Infinite multiplayer modu ücretsiz olacak

halo infinite

Microsoft, Halo Infinite multiplayer modunun ücretsiz olacağını ve 120fps desteğiyle geleceğini açıkladı. Şirket bu açıklamayı söz konusu özelliklerin bir oyuncak mağazasının promosyon sayfası aracılığıyla sızmasının ardından yaptı.

Söz konusu sayfada şu ifadeler yer alıyordu: “Efsanevi Halo serisi, şimdiye kadarki en kapsamlı Master Chief macerasıyla geri dönüyor ve çığır açacak ücretsiz bir multiplayer deneyimi sunuyor. Xbox Series X ile pürüzsüz 120fps oyun deneyimini ve azaltılmış yükleme sürelerinin tadına varın.”

Daha önce Halo Infinite ile ilgili çeşitli bilgileri paylaşan Klobrille rumuzlu Xbox duyumcusu da internete sızan tanıtım sayfasında yazılanları doğruladı. Duyumcunun Arena Modu için 120fps desteği iddiası da Microsoft tarafından onaylandı. Oyunda yeni bir savaş bileti sisteminin ve özelleştirme seçeneklerinin bulunacağı da Klobrille’nin iddiaları arasında bulunuyor.

Halo Infinite multiplayer moduyla ilgili olarak bilinenler henüz bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER