EğlenceTeknoloji

Halo Infinite için ilk çok oyunculu beta testi 29 Temmuz’da başlıyor

halo infinite
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

İlk Halo Infinite çok oyuncu teknik önizlemesi 29 Temmuz’da başlıyor. Beta süreci 1 Ağustos Pazar gününe kadar sürecek ve davet edilenlere Halo Infinite‘in çok oyunculu özelliklerini test etmek için kısa bir şans sunacak. Microsoft, bu yıl içinde ücretsiz çok oyunculu oyun modunu başlatmaya hazırlanırken bu, Halo Infinite için birçok teknik önizlemeden ilki niteliğini taşıyor.

343 Industries’e göre ilk ön izleme, “Bot davranışı ve çevrimiçi performans hakkında geri bildirim toplamak” amacıyla bir bot arenasında yapay zekâ (AI) tabanlı botlara karşı oyun testini içerecek. Bu arena, üç harita boyunca avcı modunu ve hafta sonu boyunca çeşitli zorlukları içerecek. “Botların hâlâ tuhaflıkları var, bu yüzden onları sürü hâlinde hareket ettiriyoruz, ama kesinlikle itici değiller. Hazırlıklı olun.” diye uyarıyor 343 Industries.

halo infinite

Ayrıca oyuncular bu hafta sonu Halo Infinite‘in Silah Tatbikatı bölümünü deneyebilecekler. Bu, arena savaşlarına girmeden önce basit bir atış poligonunda silahları test etmenin bir yolunu sunacak. Keskin nişancılar, tabancalar, klasik iğne makinesi ve MA40 AR dahil olmak üzere test edilecek çeşitli silahlar bulunacak.

Bunun yanında 343 Industries, oyuncuların savaş geçişlerini nasıl açtığını, zorluklarla nasıl etkileşime girdiğini ve oyun içindeki mağazayı nasıl kullandığı da dahil olmak üzere Halo Infinite‘in kullanıcı arayüzünü test ediyor. 343 Industries’e göre, “Bu teknik önizleme, kısaltılmış bir Battle Pass ve lansman için planlanan Özelleştirme seçeneklerinin küçük bir kısmını içerecek.”

Öte yandan bu test, bir Spartalıyı özelleştirebileceğiniz veya battle pass ilerlemesini ve zorluklarını görüntüleyebileceğiniz yeni Halo Waypoint web ve mobil uygulamasını da içerecek.

343 Industries, çarşambayı perşembeye bağlayan gece, Türkiye saatiyle 24.00’te Halo Infinite teknik önizlemesi hakkında daha fazla ayrıntı paylaşmayı planlıyor. Halo Infinite‘i test etmekle ilgileniyorsanız, Halo Insider olmak için kaydolmanız ve teste katılmak için bir davet almanız gerekiyor.

Halo Infinite‘in çok oyunculu modu, bu yılın ilerleyen zamanlarında bir kampanyayla birlikte başlayacak. Oyunun Xbox veya PC’deki herkese açık ücretsiz bir parçası olacak. Oyun, Xbox Series X’te bu modda 120 fps’ye kadar çalışacak ve nesneleri almak için bir kanca kullanmak gibi yeni yeteneklerle birlikte, bayrağı ele geçirmek gibi klasik oyun modları da sunacak.

İLGİLİ HABERLER