EğlenceTeknoloji

Halo Infinite başlangıçta iki önemli mod eksik olarak gelecek

halo infinite
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Halo Infinite, piyasaya sürüldüğünde Halo serisinin iki ana unsuru eksik olacak. Geliştirici 343 Industries tarafından yayınlanan bir geliştirme güncellemesinde, oyunun kreatif başkanı Joseph Staten, Halo Infinite‘in başladığında ortak askeri operasyon veya forge modunun olmayacağını duyurdu.

“Maalesef, ekibi kapatmaya odakladığımızdan ve gerçekten de çıkış için kaliteli bir deneyime odaklandığımızdan, ortak askeri operasyon özelliğini erteleme konusunda gerçekten zor bir karar aldık. Ayrıca, forge modunun da çıkış sonrasına kalmasına yönelik zorlu bir karar aldık.” dedi Staten. “Bu iki deneyime; ortak operasyon ve forge, baktığımızda, henüz olmadığına karar verdik.”

İki özellik, Halo serisinin demirbaşlarıdır ve Halo 2‘nin çıkışından bu yana oyuncuları cezbetmektedir. Halo: The Master Chief Collection bu yılın başlarında kendi özel oyun tarayıcısını almıştı. Bilmeyenler için özel oyunlar, Halo’nun Halo 2, 3, Reach, 4 ve 5‘te bulunan forge modu aracılığıyla yapılıyor.

Ancak, hem forge hem de operasyon işbirliği, hemen olmasa da, Halo Infinite‘e eklenecektir. Her iki özelliğin de çıkıştan sonra oyuna dahil edilmesi aylar alacak. Ortak operasyon ve forge modu, Halo Infinite‘in sezonluk yol haritasının bir parçası olacak ve oyunun ikinci sezonunda iş birliği özelliği ilk sırada olacak. Staten’e göre, The Master Chief Collection‘daki sezonlara çok benzeyen Halo Infinite‘deki sezonlar üç ay sürecek. Forge’un şu anda Halo Infinite‘in üçüncü sezonunda yayınlanması planlanıyor.

Halo Infinite için hâlâ bir çıkış tarihi yok, ancak bu yılın sonuna kadar çıkması hedefleniyor. Oyun Xbox One, Xbox Series X, S ve PC’de mevcut olacak.

İLGİLİ HABERLER