EğlenceTeknoloji

Halo Infinite 2021’in sonbaharında yayınlanacak

halo infinite

Xbox Series X ve Series S geçtiğimiz ay satışa sunulmuş, ancak bu konsolların itici gücü olması beklenen Halo Infinite piyasaya sürülmemişti. Oyunun ne zaman yayınlanacağı konusunda beklenen açıklama sonunda geldi.

Halo Infinite’in geliştiricisi 343 Industries, oyunun 2021’in sonbaharında oyuncularla buluşacağını açıkladı. Kısacası heyecanla beklenen oyun, Microsoft’un yeni nesil konsollarından neredeyse bir yıl sonra piyasaya çıkmış olacak.

Açıklanan tarihi iki farklı açıdan değerlendirmek mümkün. Oyunun geliştirilme süresinin uzaması, oyunun yayınlandığında hem daha iyi bir görsel deneyim hem de daha yüksek bir oyun keyfi sunmasını sağlayabilir. Ancak bir taraftan da yeni konsolların çıkışında Halo Infinite’in olmaması, Microsoft adına bir zaaf olarak tanımlanabilir.

Halo Infinite için ilk erteleme geçtiğimiz ağustos ayında gelmişti. O dönemde yapılan açıklamada oyunun çıkışının 2021’e kaldığı belirtilmişti. Yeni açıklama olası çıkış tarihi için belirlenen aralığı biraz daha daraltmış oluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER