Eğlence

Halo dizisinin ikinci sezonundan ilk fragman geldi, yayın tarihi açıklandı

halo

Halo dizisinin Spartalı kahramanı Master Chief’in maceraları şubat ayı itibarıyla kaldığı yerden devam edecek. Dizinin ikinci sezonunun ilk iki bölümü, 8 Şubat’ta yayınlanacak. Yayıncı Paramount Plus, Brezilya’da düzenlenen CCXP etkinliği sırasında bir tanıtım fragmanıyla birlikte tarih duyurusunu yaptı. İkinci sezon daha ilk sezon yayınlanmadan onaylanmıştı.

Tanıtım fragmanı tahmin edilebileceği üzere hikaye hakkında pek fazla bilgi vermiyor. Ancak Paramount Plus, yeni sezonda Pablo Schreiber tarafından canlandırılan Master Chief’in Covenant’ın (uzaylı düşmanlar) hikayenin başlangıcından önce insanların askeri kalesi olan Reach’e saldırmaya hazırlandığını kanıtlamaya çalıştığını belirtiyor. Şirket, Master Chief için “insanlığın kurtuluşunun ya da yok oluşunun anahtarını bulmak için bir yolculuğa çıkacak” tanımlamasını da kullanıyor.

İlk sezon, en azından görsel olarak, temel aldığı oyunların genel olarak sadık bir uyarlamasıydı ve geleceğe yönelik bazı iyi, cesur bilim kurgu parçalarına sahipti. Dizinin ilk sezonu Türkiye’de Digitürk tarafından yayınlanmıştı.

İkinci sezonda Halo’nun oyuncu kadrosuna yeni isimler de katılacak

Schreiber’e ek olarak Halo’nun ikinci sezonunda Dr. Halsey rolünde Natascha McElhone ve Cortana rolünde Jen Taylor da geri dönecek. Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy ve Danny Sapani de yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak. Joseph Morgan ve Cristina Rodlo ise diziye James Ackerson ve Talia Perez olarak katılacak.

İLGİLİ HABERLER