Eğlence

Halo dizisinin ilk fragmanı yayınlandı – Video

halo tv dizisi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Uzun süredir beklenen Halo TV dizisinin ilk fragmanı The Game Awards 2021 ödül töreni sırasında paylaşıldı. Dizide Spartalı kahraman Master Chief rolüne oyuncu Pablo Schreiber hayat veriyor. Natasha McElhone ise Sparta II’nin yaratıcısı Dr. Catherine Halsey’i canlandırıyor. Yapay zekâ Cortana’yı ise yine Jen Taylor seslendiriyor.

Dizi ABD’de 2022’de Paramount+ platformunda izleyicilerle buluşacak. Platform ABD’nin yanı sıra Kanada, Avustralya, Latin Amerika ve İskandinav ülkelerinde hizmet veriyor. Servisin 2022’de Avrupa’da da faaliyete geçmesi planlanıyor. Türkiye ise Paramount+’ın genişleme planlarında şimdilik yer almıyor.

Halo’nun geçmişte canlı uyarlamaları yapılsa da, bunlar görece küçük ölçekli yapımlardı. Paramount+’ta ekranlara gelecek dizi ise ünlü yönetmen Steven Spielberg’in Halo’yu büyük ekrana taşıma çalımalarının zirvesini temsil ediyor. İlk başta film olarak planlanan proje, daha sonrasında büyük bütçesine rağmen bir diziye dönüştürülmüştü. Spielberg projede baş yapımcı olarak yer almaya devam ediyor.

Halo’nun hayranları için son haftalar oldukça hareketli geçiyor. Halo Infinite’in multiplayer versiyonu, serinin 20. yıl kutlamaları kapsamında erken yayınlanmıştı. Oyunun tam sürümü ise 8 Aralık’ta oyuncularla buluşmuştu.

İLGİLİ HABERLER