Eğlence

Halo 5: Guardians’ın çıkışı dünyanın dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle kutlandı

halo-5-guardians-281015

Dünyanın en popüler oyun serilerinden biri olan Halo’nun uzun süredir beklenen en yeni oyunu Halo 5: Guardians yayınlandı. “Serinin en heyecanlı oyunu” olarak tanımlanan Halo 5: Guardians’ın tanıtımı için düzenlenen özel etkinlik, YouTube’un oyun yayın platformu YouTube Gaming üzerinden tüm dünyadaki Halo hayranları tarafından izlendi.

Buna ek olarak, pek çok ülkede de Halo 5: Guardians’ın çıkışı için özel etkinlikler, oyun buluşmaları, ünlü isimlerle söyleşiler gerçekleştirildi. 6 saat boyunca devam eden Halo 5: Guardians YouTube Gaming yayınında ise Halo’yu Xbox’un temel taşlarından biri hâline getiren özellikler ekrana yansıtıldı.

Halo 5: Guardians’ı geliştiren 343 Industries’in başkanı Bernie Ross, üç yıl boyunca süren özverili bir çalışmanın sonucunu Halo hayranlarıyla kutlamaktan ötürü büyük bir heyecan duyduklarını belirtti. Halo kitlesinin daha önce görülmemiş biçimde bir araya geldiğini söyleyen Ross, serinin en heyecanlı oyununa birlikte şahitlik edildiğini sözlerine ekledi.

Halo 5: Guardians’ın çıkışı için düzenlenen etkinlikler ilginç anlara sahne oldu. Halo hikayesini anlatan animasyon serisinin prömiyerinin yapılması, Londra’nın ünlü eğlence mekanlarından The Roundhouse’ta düzenlenen özel kutlama etkinliğinde gerçekleştirilen müsabakalar, Spartan Buck?ın sesi olan Nathan Fillion ve ?Halo 5: Guardians?ın yazarlarının katılımıyla düzenlenen panel ve Finlandiyalı bir oyuncu tarafından Halo maratonu rekorunun kırılması, bu ilginç anlar içinde ön plana çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER