Eğlence

Halo 5: Guardians 2015’te Xbox One’a geliyor

Microsoft ve 343 Industries Halo 5’in resmi duyurusunu bugün gerçekleştirildi. Birçok dedikodu ve ipucunun ardından karşımıza çıkan Halo 5: Guardians popüler video oyununun gelecek versiyonu olacak ve 2015 sonbaharında Xbox One’a gelecek.

halo-5-160514

En son Halo başlıklarının arkasındaki video geliştirme ekibi olan 343 Industries genel yöneticisi ve stüdyo şefi Bonnie Ross, bunun kapsamlı ve heyecan verici bir proje olduğunu dile getirdi. Silahlar, karakterler ve hatta senaryo hakkında henüz herhangi bir detay verilmese de, Master Chief karakteri merakla beklenen bu yeni oyunda aksiyona geri dönecek.

Halo fanlarının yeni oyunun tadına bakmak için çok fazla beklemeleri gerekmeyebilir. Dedikodular Microsoft’un bu yıl sonuna doğru Halo 2 Anniversary Edition oyununu çıkarması bekleniyor. Ross geçtiğimiz yılın E3 fuarında bu yöndeki spekülasyonları destekleyecek şekilde, 2014’te Halo savaşının gerçek anlamda gelişeceğini ve Xbox One üzerinde Halo ile yolculuğun başladığını söylemişti.

Ross bugün daha fazla ipucu verdi ve sözünü ettiği yolculuğun 2014’te başlayacağını, Halo fanlarının kendileri için düşünülen planlardan fazlasıyla heyecan duyacağını dile getirdi. Microsoft’un 9 Haziranda gerçekleştireceği Xbox E3 2014 basın toplantısında Halo ile ilgili detayların açıklanması bekleniyor.

İlgili >> Xbox News

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER