EğlenceTeknoloji

Halo 3 PC versiyonunu 14 Temmuz’da geliyor

Halo 3 PC versiyonunu 14 Temmuz'da geliyor

Halo 3 PC versiyonu 14 Temmuz tarihinde The Master Chief Collection’ın bir parçası olarak çıkıyor. PC oyuncuları bu tarihte Microsoft Store ya da Steam üzerinden bu oyunu satın alabilecekler. Aynı zamanda Xbox Game Pass for PC aboneliklerinin bir parçası olarak da ücretsiz olarak indirilebilecek.

Halo 3; Halo: Combat Evolved, Halo 2 ve Halo: Reach PC versiyonlarının yanına yerleşecek. 343 Industries, daha sonra Halo 3: ODST ve Halo 4 oyunlarının da PC versiyonlarının çıkacağının sözünü verdi.

Bungie tarafından geliştirilmiş Halo 3, Halo oyun üçlemesinin son bölümünü oluşturuyor. Halo 3’ün çoklu oyun modu oyunun en popüler parçalarından bir tanesi. Aynı zamanda oyunculara silahların ve araçların haritada nerelere yerleştirildiğini değiştirme izni veren bir sahte düzenleme modu bulunuyor. Bu özelleştirilebilir haritalar Halo 3’ün büyük parçalarından bir tanesi. 343 Industries sahtekârlık yapma, sefer ve çoklu oyuncu unsurlarını son zamanlarda test kullanıcılarıyla birlikte deniyor.

343 Industries gelecek nesil Halo Infinite oyunu da geliştiriyor ve bununla ilgili detayları bu ayın ilerleyen zamanlarında göstermesi bekleniyor. Microsoft 24 Temmuz tarihinde düzenleyeceği bir Xbox Game Studios etkinliğinde Xbox Series X için çıkaracağı yeni nesil oyunları gösterecek. Bunların arasında Halo Infinite de yer alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER