EğlenceTeknoloji

Half-Life oyunlarında ücretsiz oynama fırsatı

half-life ücretsiz

Half-Life: Alyx Mart 2020’de PC tabanlı VR başlıklarına geliyor. Ancak şu an için Valve oyunculara Half-Life ile ilgili her şeyi herhangi bir masraf altına girmeden yakalama imkanı veriyor.

Önümüzdeki iki ay boyunca, her bir Half-Life oyunu Steam üzerinden ücretsiz oynanabilecek. Bu, temelde iki aylık bir deneme süreci, bu nedenle oyunları daha sonra tutmaya devam edemeyeceksiniz.

Her bir oyun Windows, Linux ve macOS ile uyumlu. Ancak hatırlatmak gerekir ki, bu oyunlar 32-bit tabanlı, yani macOS 10.15 Catalina yüklü sistemlerde çalışmayacaktır.

Ücretsiz oynanabilen Half-Life oyunları

Bu promosyon ilk Half-Life oyununu da içeriyor. Ne var ki, bu ilk oyun eklenmiş çeşitli hareketlerle daha modern hâle getirilmiş Source versiyonu. Aynı zamanda Half-Life: Blue Shift ve Half-Life: Opposing Force genişletilmiş versiyonları da var. Ücretsiz oyunlar arasında Half-Life 2 ve iki genişletilmiş bölümü de var. Bu arada Valve’ın söylediğine göre Half-Life: Alyx, Half-Life 2‘de geçen olayların daha da öncesini konu alıyor. Valve’ın HDR aydınlatmayı tanıtmak için kullandığı Half-Life 2: Life Coast ise bu promosyonda bulunmuyor.

Eğer henüz Half-Life oyununu oynamayan seçici insanlar arasında yer alıyorsanız ya da henüz tüm genişletilmiş versiyonları oynamadıysanız, işte size fırsat. Buradan oyunları indirmeye başlayabilir ve oyunun dünyasına dalabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER