FırsatlarManşetler

Hafta sonu fırsatları: Samsung Galaxy Tab S7 Plus için dikkat çeken indirim

galaxy tab s7 plus

Evde geçirdiğiniz bu pazar gününde elektronik ürün ihtiyaçlarınızı gidermek istiyorsanız, popüler alışveriş sitelerinden derlediğimiz fırsatlara göz atmadan geçmeyin. Akıllı telefondan TV’ye, tabletten aksesuarlara kadar farklı ürünlerde dikkate değer indirimler var. İşte Teknoblog’un pazar gününe özel olarak derlediği ürün fırsatları.

Aukey EP-T25 Tws Bluetooth Kulaklık Siyah modeli yüzde 53 indirimle 399 TL yerine 188 TL’lik fiyattan satılıyor. 5 saate kadar tek şarjla müzik dinleme, şarj kutusuyla 20 saatlik ek dinleme süresi bu kulaklığın başlıca özellikleri arasında yer alıyor. Bluetooth 5.0 destekli ve diğer cihazlarla kolaylıkla eşleştiriliyor.

Otomobiliniz için pratik bir çakmak şarj aleti arıyorsanız, Anker Roav Smartcharge F2 Akıllı Araç Bulucu Bluetooth Hızlı Araç Şarjı ürününe bir göz atın. İki adet USB çıkışı var. Üstüne üstlük mobil uygulama yardımıyla aracınızın yerini bulma imkanını da sunuyor.

Bir mouse satın almayı düşünen oyuncular için Biogame BM-G7 Gıant RGB Makrolu Oyuncu Mouse 10.000-Dpi-12 Tuşlu Ağırlıklı Örgü Kablo 2x Tuş ürünü 189 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. USB 2.0 desteği, 8001 dpi-10000 dpi gibi başlıca özellikleri bulunuyor.

Yine oyuncuların dikkatini çekecek bir fırsat… HP H160GS 7.1 Oyuncu Kulaklığı 177 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. 2.2 metre kablo uzunluğu, mikrofon ve bunun gibi bazı özellikleri bulunuyor.

GittiGidiyor’un hafta sonuna özel olarak sunduğu fırsatlara bakmadan geçmeyin. Elektronik ürünlerin dışında farklı ürün kategorilerinde de dikkate değer fırsatlar bulunuyor. Kampanya sayfası üzerinden tüm fırsatları görüntüleyebilirsiniz.

PlayStation 4 oyun konsolunda futbol keyfi yaşamak isteyenler için popüler futbol oyunu PES 2021, 188 TL’lik fiyat etiketiyle müşterilere sunuluyor. Bu fırsatın dışında Trendyol’da oyuncular için birçok dikkat çekici ürün fırsatı var. Bu sayfa üzerinden kampanya kapsamında sunulan tüm fırsat ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Gürültü engellemeli ve kulak üstü kulaklık modelleri içinde Sony WH-1000MX3 modelinin yeri ayrıdır. 30 saate varan pil ömrü, surround sound, yüksek ses kalitesi gibi öne çıkan özellikleri barındıran bu kulaklık 2899 TL’lik indirimli fiyat etiketiyle satılıyor.

Üst sınıf bir Android tablet satın almak isteyenler için Samsung Galaxy Tab S7 Plus SM-T970 256 GB Tablet modeli ise 7499 TL yerine 6949 TL’ye satılıyor. 12.2 inç yüksek çözünürlüklü Super AMOLED ekran, S Pen ekran kalemiyle kullanım, 13 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera, 256 GB dahili hafıza gibi başlıca özellikleri var.

4K UHD TV almayı düşünenler için LG 70UN70706 70″ 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV modeli dikkate değer bir indirimle geliyor. Hepsiburada’da 9999 TL’lik liste fiyatına sahip olan TV, 7389 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. Dahili uydu alıcısı, Smart TV özellikleri, HDR desteği gibi başlıca özellikleri var.

Robot süpürgeler giderek daha fazla eve girerken çok yetenekli ve donanımlı bir süpürge isteyenlerin dikkatini çekecek bir fırsat var. iRobot Roomba S9 Robot Süpürge modeli yüksek fiyatlı ve donanımlı bir seçenek. Liste fiyatı 13.999 TL olan bu süpürge 7.998,61 TL indirimli fiyatla sunuluyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER