Eğlence

Hades II, erken erişimle oyun severlerle buluştu

hades ii

Supergiant Games’in merakla beklenen yapımı Hades II, erken erişim ile oyuncuların beğenisine sunuldu. İlk oyunun başarısının ardından gelen devam oyunu, Steam ve Epic Games Store üzerinden satın alınabilir durumda. İlk oyunu gibi, Hades II de god-like rogue-like zindan tarama türünde oyuncuları aksiyon dolu bir serüvene çıkarıyor. Yunan mitolojisine derinlemesine dalan oyun, cadılığın doğuşuyla ilişkili zengin bir hikaye sunuyor.

Hades II oyununun içeriği ve özellikleri

Hades II, oyuncuları Yer Altı Dünyası’nın prensesi olarak mitik bir dünyada efsanevi bir yolculuğa çıkarıyor. Oyun, eşsiz bir oynanış ve ilerleme sistemi ile karşımıza çıkmakta. Kullanıcılar, Apollo’dan Zeus’a kadar farklı Olimpos tanrılarından bahşedilen güçlerle donatılarak, zaman Titanı’nın neferlerine karşı mücadele edecekler. Oyuncular, efsanevi silahları keşfedecek ve sayısız farklı stratejiyi birleştirerek düşmanlarına karşı üstünlük sağlayacaklar.

Hades II‘nin sunduğu atmosferik sunum ve dinamik hikaye anlatımı, Supergiant Games’in en önemli özelliklerinden biri olarak öne çıkıyor. Elle renklendirilen göz alıcı ortamlar, gerçek zamanlı 3D karakter modellemesi ve kulakların pasını silen özgün müzikler, Hades II’nin mitik dünyasına hayat veriyor. Oyun, erken erişim süresince oyuncuların geribildirimleriyle şekillenerek, yeni özellikler, karakterler ve ortamlar sunacak.

Hades II, zorlukları aşmanızı gerektirirken aynı zamanda Tanrı Modu dönüşüyle her seviyeden oyuncuya uyum sağlayabiliyor. Bu mod, oyuncuların zorluk seviyesini kendi tercihlerine göre ayarlamalarına olanak tanıyarak, daha erişilebilir bir gameplay vaat ediyor.

Yeni mekanlar keşfetmek, yaratıklarla savaşmak, büyülü hayvan dostları edinmek ve mücadele ederken geliştirmeler yapmak gibi özellikler, Hades II oyununu çeşitlendiren diğer önemli faktörlerden bazılarıdır. Her biri kendine has özellikler ve zorluklar sunan yeni düşmanlar ve zindanlar, oyunun zengin içeriğine katkıda bulunuyor.

Oyunculardan gelen geri bildirimlerin önemli bir yeri olduğunu belirten Supergiant Games, Hades II’yi erken erişim sürecinde gelen öneri ve eleştiriler doğrultusunda güncellemeyi planlıyor. Bu sayede, oyunun tam sürümüne kadar topluluğun beklenti ve ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verilmesi hedefleniyor.

Erken erişimdeki başlangıç fiyatları, Steam’de 15 dolar ve Epic Game Store’da 488 TL olarak belirlenen Hades II, Yunan mitolojisinin zengin hikayesini aksiyon dolu bir oyun deneyimiyle harmanlayarak oyun severlere sunuluyor. Supergiant Games, Hades II ile bir kez daha zindan tarama şaheserine imza atmış görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER