Manşetler

Güvenli Klasör uygulaması Galaxy S7 ve S7 edge’lere geldi

güvenli klasör
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

güvenli klasörSamsung Güvenli Klasör uygulamasını Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için de kullanıma sundu. Uygulama daha önce, Galaxy S8 ile ilgili bir sızıntı sayesinde sızmıştı.

Güvenli Klasör, kullanıcılara kişisel veya gizli tutulması gereken notları, fotoğrafları, kişi bilgilerini, uygulamaları veya dokümanları şifrelenmiş bir konumda depolama imkanı sunuyor. Uygulama Samsung’un Knox güvenlik özelliklerini kullanarak içindeki dosyaları kilitliyor, bunlara parola veya biyometrik güvenlik yöntemi üzerinden erişme imkanı sunuyor.

Güvenli Klasör ilk olarak Galaxy Note 7 ile çıkmış, daha sonra da 2016’nın sonlarında ve 2017’nin başlarında çıkan Galaxy A serisi akıllı telefonlar ve diğer Samsung Galaxy telefonlarında tüketicilere sunulmuştu. Son gelişmeyle birlikte Galaxy S7 ve S7 edge kullanıcıları da bu özellikten yararlanmaya başlıyor.

Bu özelliği kullanmak isteyen S7 veya S7 edge sahiplerinin telefonlarının Android 7.0 Nougat sürümüne güncellenmiş olması gerekiyor. Nougat güncellemesi Türkiye’deki S7 telefonlarına çoktan sunulmaya başlanmıştı. Bu da kullanıcıların bu güvenlik uygulamasını kullanabilecekleri anlamına geliyor. Yapmaları gereken tek şey, uygulamayı Galaxy Apps mağazasından indirmek olacak.

İLGİLİ HABERLER