Manşetler

Günün uygulaması: National Geographic City Guides

Yurt dışı seyahati denince Avrupa’da akla gelen ilk şehirler Londra, Paris ve Roma olurken, ABD’ye seyahat edecekler de öncelikli tercihlerini genellikle New York’tan yana kullanıyor. National Geographic City Guides uygulaması bu dört popüler şehirle ilgili bilgileri akıllı telefona getirerek seyahate çıkacak olanların işini kolaylaştırıyor. Uygulama ücretsiz olsa da, bu dört şehre ait rehberlerden tam kapsamlı olarak yararlanmak için uygulama içi satın alma özelliğini kullanmak gerekiyor.

national-geographic-city-guides-1

Rehberlerin tam sürümüne erişim için şehir başına 8.99 TL ödemek gerekse de, dört şehirlik paketi satın alan kullanıcılar 23.99 TL karşılığında uygulamanın tüm nimetlerinden faydalanabiliyor. Yolculuk planlaması esnasında gerekli olan bilgilere, kalacak yer önerilerine ve söz konusu şehirde kullanılabilecek diğer uygulamalara National Geographic City Guides’ın içinden herhangi bir ücret ödemeden ulaşılabiliyor. Ücretsiz olarak erişilebilenler arasında şehirlere dair ilginç bilgiler barındıran ”Biliyor muydunuz?” bölümü de bulunuyor.

national-geographic-city-guides-2

Şehir rehberini tam sürüme yükselten kullanıcılar ise şehirdeki popüler restoranlardan yürüyüş rotalarına, yapılacaklar listesinden şehrin gizli kalmış noktalarına kadar pek çok bilgiye ulaşabiliyor. Ücretsiz sürümde erişilebilen fotoğraflar seçeneği ise ücretli sürümde çok daha fazla fotoğrafa ev sahipliği yapıyor.

national-geographic-city-guides-3

Özelliklerin önemli bir kısmı uygulama içi satın alma özelliği sayesinde açılsa da, National Geographic City Guides uygulaması özellikle seyahat öncesi karar verme ve hazırlık döneminde fazlasıyla işe yarayabilecek bilgiler barındırıyor. Şehirleri gezerken kılavuz bir kitap almayı düşünen kullanıcılar da, ekstra bir kitap taşımak yerine rehberin tam sürümüne geçerek çantalarında ekstra ağırlık oluşturmaktan kurtulabilir.

İlgili >> iTunes App Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER