FırsatlarManşetler

Günün Fırsatları: AirPods kulaklıklarda ve Xiaomi ürünlerinde indirimler

airpods 3

Yaz tatiline çıkmadan önce bir kulaklık satın almak isteyenler için AirPods Pro ve AirPods 3. Nesil kulaklıklarda Amazon.com.tr tavsiye edilen Apple fiyatlarına göre indirimler sunuyor. Apple AirPods Pro ( Yeni Nesil MagSafe Şarj Kutulu) 2021 ürününü 3876 TL’lik fiyatla satılıyor. Apple AirPods (3. nesil) ise 2960 TL’lik fiyat etiketiyle Amazon Türkiye’den satın alınabiliyor.

AirPods 3. Nesil ve AirPods Pro benzer tasarımlara sahip. Birincisinde açık uçlu tasarım tercih edilirken ikincisinde ise kapalı uçlu tasarım mevcut. Yani silikon uçlar kulak kanalını tamamen kapatıyor, bu kulaklıkta bulunan aktif gürültü engellemenin verimli biçimde çalışmasını sağlıyor. AirPods 3. Nesil tek bir şarjla 6 saate kadar dinleme süresi ve şarj kutusuyla toplam 30 saate kadar dinlenme süresi sunuyor. AirPods Pro ise aktif gürültü engelleme açık durumdayken tek bir şarjla 4.5 saate kadar, şarj kutusuyla 24 saatten fazla dinleme süresi sağlıyor. Her ikisi de MagSafe özellikli şarj kutusuyla birlikte satılıyor.

Bu arada n11’de de Xiaomi ürünlerinde çeşitli fırsatlar mevcut. Xiaomi Redmi Note 11 4 GB 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) 5099 TL yerine 4899 TL’ye satılıyor. 90Hz AMOLED ekran, Snapdragon 680 işlemci ve 33W hızlı şarj destekli Pro şarj aksesuarı gibi özellikler bu orta segment Android telefonunda mevcut. Biraz daha üst sınıfta ise Xiaomi Redmi Note 11 Pro 8 GB 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) var. Bu modelde indirim çok fazla değil, ancak 7999 TL yerine 7689 TL’ye satın almak mümkün oluyor.

Yukarıdaki Redmi telefonlarına ek olarak başka Xiaomi ürünleri de n11’de indirimde bulunuyor. Bu kapsamdaki tüm ürünleri burada bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER