Teknoloji

Gümüş Galaxy Note 9 30’dan fazla ülkede satışa sunulacak

gumus galaxy note 9
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Gümüş Galaxy Note 9 ile ilgili iddialar, Samsung Note 9’u daha resmen duyurmadan önce etrafta dolaşmaya başlamıştı. Resmi tanıtım tarihine yaklaşık bir hafta kala gümüşün renk seçenekleri arasından çıkarılacağı iddia edilmiş ve bu iddia tanıtım etkinliğinde doğrulanmıştı.

Böylelikle gümüş Galaxy Note 9’un gerçeğe dönüşmeyeceği düşüncesi oluşsa da, söz konusu modele dair dedikodular geçtiğimiz hafta itibarıyla bir kez daha internette dolaşmaya başladı. Akıllı telefona ait yeni fotoğraflar internete sızarken, gümüş Note 9’un çok yakında ABD’de raflarda yerini alacağı belirtilmişti. Ancak gelen son haberler, Samsung’un gümüş Galaxy Note 9 için çok daha büyük bir satış sahası planladığını gösteriyor.

İddialara göre, Güney Koreli şirket Note 9’un gümüş versiyonunu 30’dan fazla ülkede satışa sunacak. Söz konusu ülkeler şu şekilde sıralanıyor: ABD, Almanya, Avusturya, Baltık ülkeleri, Brezilya, Bulgaristan, Çekya, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Güney Afrika, Güney Kore, Hollanda, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Kanada, Kenya, Lüksemburg, Meksika, Macaristan, Nijerya, Norveç, Peru, Romanya, Slovakya, Sri Lanka, Suudi Arabistan, Yunanistan.

Gümüş Galaxy Note 9 için hangi dahili depolama alanı seçeneklerinin sunulacağı henüz bilinmiyor. Telefon hâli hazırda 128 ve 512 GB olmak üzere iki renk seçeneğiyle satılıyor.

İLGİLİ HABERLER