Teknoloji

Gucci Will.i.am ile birlikte giyilebilir ürün hazırlayacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

gucci-will-i-am.190315

Ünlü müzisyen Will.i.am’in imzasını taşıyan ilk giyilebilir ürün olan akıllı bileklik Puls, teknoloji dünyasında pek olumlu tepkiler almamıştı. Ancak bu olumsuz tepkilere rağmen, Gucci yeni giyilebilir ürün serisi için Will.i.am ile işbirliğine gitmekten çekinmedi. Gucci ile yaptıkları işbirliğinin mevcut ürün ailesini genişleteceğini söyleyen Will.i.am, akıllı telefonlardan bağımsız şekilde işleyecek bir akıllı bilekliğin sözünü verdi. Arama yapma, e-posta gönderme ve alma, harita, müzik, egzersiz takibi ve sofistike dijital asistan henüz isimlendirilmemiş cihazın önemli özellikleri arasında sayılıyor.

Gucci ve Will.i.am işbirliğine dair daha fazla bilgi vermezken, mevcut detaylar ortaya çıkacak ürünün Puls akıllı bilekliğin yeniden markalandırılmış bir versiyonu olacağını gösteriyor. Puls’a gelen olumsuz tepkilerin yeni ürünü doğru bir istikamete yönlendirme konusunda etkili olup olmayacağı merak ediliyor.

Hem Gucci CEO’su Marco Bizzarri hem de Will.i.am tanıtım esnasında prototip ürünler giyse de, ürünün nihai tasarımı konusunda henüz bir karar verilmediği belirtildi. Will.i.am ortaya çıkacak ürünün teknolojik ve modaya uygun olacağını vurgulamayı ihmal etmedi.

İLGİLİ HABERLER