Teknoloji

Gucci ve Microsoft’tan 10 bin dolarlık özel Xbox Series X

xbox series x gucci

Microsoft ve moda markası Gucci bir araya gelerek, önümüzdeki hafta sınırlı sayıda piyasaya sürülecek özel bir ürünün duyurusunu gerçekleştirdi. Söz konusu ürün, yüksek derecede pahalı olan, Gucci temalı bir Xbox Series X oyun konsolu.

Gucci Xbox Series X’in her tarafında çift G desenleri var. Bunların konsol üzerinde nasıl durduğuna dair farklı görüşler dillendirilecektir. Gucci’nin web sitesine göre, bu konsolun fiyatı normal bir kişi için kesinlikle uygun değil; 10 bin Amerikan doları gibi yüksek bir maliyeti var.

Bu yüksek fiyat karşılığında, iki adet Gucci temalı Xbox oyun kumandası, ne kadar süreceği belli olmayan Xbox Game Pass Ultimate aboneliği ve konsolu taşımak için Xbox markalı bir bavul dahil olmak üzere birkaç ekstra elde ediliyor. Ayrıca, sınırlı sayıda üretilen 100 konsoldan birine sahip olmanın ayrıcalığını da satın almış olacaklar. Bu özel konsol 17 Kasım’da yurt dışında, Gucci’nin web sitesinde ve seçkin Gucci mağazalarında satışa sunulacak.

xbox series x gucci

Gucci Xbox, moda markasının oyun alanındaki en son çalışması niteliğini taşıyor. Daha önce de VRChat ve Roblox için sanal spor ayakkabılar, Roblox için gerçeküstü bir Gucci temalı bahçe ve oyun organizasyonu 100 Thieves ile ortaklık ortaklıklar gerçekleştirmişti.

Aslında video oyunlarıyla ilgilenen tek moda evi Gucci değil. Louis Vuitton, 2019’da League of Legends için dış görünümler tasarlarken, Balenciaga bu yıl Fortnite‘ta bütün bir dünya yaratmak için Epic Games ile birlikte çalışmıştı.

İLGİLİ HABERLER