Eğlence

Guardians of the Galaxy 3’ten ilk fragman geldi

guardians of the galaxy 3

Disney, Guardians of the Galaxy 3 filminin fragmanını yayınladı. Fragman, izleyicileri yıldızlar arasında heyecanlı bir yolculuğun beklediğini gösteriyor. Videoda görülen gezegenlerden biri Dünya’ya bir hayli benzese de, içinde çift ayaklı ve hayvan yüzlü canlılar yaşıyor. Galaksinin Koruyucuları uzayda dev ve parlak bir döngünün içine girecek gibi görünüyor.

Yeni Guardians of the Galaxy filminin yönetmen koltuğunda da daha önceki iki filmde olduğu gibi James Gunn oturuyor. Gunn bir ara Twitter’daki “ofansif” paylaşımları nedeniyle filmin yönetmenliğinden alınmış ancak bir süre sonra yine filmin yönetmenliği kendisine verilmişti. DC Studios’un eş CEO’su olan Gunn’ın bundan sonra başka bir Marvel filmi yönetmesi beklenmiyor.

Filmin oyuncu kadrosunda yine tanıdık isimler yer alıyor. Chris Pratt Peter Quill rolünde, Zoe Saldaña Gamora rolünde, Dave Bautista Drax rolünde, Karen Gillan Nebula rolünde, Pom Klementieff Mantis rolünde, Vin Diesel Groot rolünde ve Bradley Cooper da Rocket rolünde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Guardians of the Galaxy 3 mayıs ayında izleyicilerle buluşacak

Guardians of the Galaxy 3, 5 Mayıs 2023’te vizyona girecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER