Eğlence

GTA: Vice City ve Modern Combat 4: Zero Hour’un iOS versiyonları yayınlandı

Rockstar ve Gameloft, büyük umutlar bağladıkları oyunlarını mobil pazara sundular. Grand Theft Auto: Vice City ve Modern Combat 4: Zero Hour, iTunes App Store’da satışa çıktılar. Modern Combat 4: Zero Hour’un Android versiyonunun kısa bir süre sonra yayınlanması beklenirken, GTA: Vice City için ise eş zamanlı bir çıkış planlanmıştı. Ancak, oyunun Google Play bağlantısının arama sonuçlarında gözükmesine rağmen oyunun sayfasının açılmaması merak uyandırdı.

Rockstar’dan konuya ilişkin gelen açıklama ise oluşan merağı dindirdi. Yapılan açıklamada oyunun Android versiyonunun henüz yayınlanmadığı belirtilirken, Google Play’de listelenmesinin bir hata sonucu olduğu ifade edildi. Kullanıcılardan oyunu indirmeye çalışmamalarını isteyen Rockstar, oyun yayınlanır yayınlanmaz duyuruyu yapacağını açıkladı. Grand Theft Auto: Vice City’nin satış fiyatı tıpkı bir süre önce satışa sunulan Grand Theft Auto III gibi 8,99 TL. Oyunun masaüstü versiyonu ile büyük ölçüde benzer olduğu, ancak bazı iyileştirmelerin eklendiği belirtildi.

Modern Combat 4: Zero Hour’un satış fiyatı ise 12,99 TL olarak belirlendi. Fiyat ilk etapta biraz yüksek gelse de, mobil platformlarda yer alan en iyi FPS oyunlarından birisi için bu rakamı normal olarak nitelemek mümkün. iPhone, iPod Touch ve iPad ile uyumlu olan oyunda multiplayer desteği de bulunuyor.

İlgili >> GTA: Vice City (App Store), Modern Combat 4: Zero Hour (App Store)

İLGİLİ HABERLER