Eğlence

GTA VI fragmanı için geri sayım başladı

grand theft auto 6

Oyun dünyasının merakla beklediği anlar yaklaşıyor: Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA VI (GTA 6) için ilk resmi fragman, 5 Aralık Salı günü saat 17.00 itibarıyla Rockstar Games’in resmi YouTube kanalında yayınlanacak. Şimdiden büyük bir beklenti yaratan bu fragman, oyunun hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Yayınlanacak fragmanla birlikte, oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği ve hangi platformlara öncelik verileceği gibi merak edilen sorulara yanıt bulunması bekleniyor.

Rockstar Games, YouTube üzerinde yayınlanacak video için özel bir sayfa hazırladı. Bu sayfa, oyunun takipçilerine fragmanın yayınlanacağı saate kadar heyecanla bekleyişlerini sürdürme imkanı sunuyor. İddialara göre, GTA VI ilk olarak 2024 veya 2025 yılında konsollara çıkacak ve daha sonrasında PC dünyasına adım atacak. Resmi bilgilerin, fragmanın sonunda verilmesi bekleniyor.

GTA VI, serinin önceki oyunlarından farklı olarak, tarihinde ilk kez oynanabilir bir Latin kökenli kadın karakteri içerecek. Jason Schreier tarafından daha önce yapılan açıklamalara göre, oyun içerisinde pandemi sürecinin de etkilediği bazı gelişim süreci yavaşlamaları yaşandığı belirtilmişti. Oyunda Bonnie & Clyde efsanesinden esinlenen iki ana karakterin yer alması ve Miami ve çevresinde geçecek olan aksiyon dolu bir senaryonun oyuncuları beklediği aktarılmıştı.

GTA VI önceki sürümlerden farklı bir zaman içinde olabilir

Yeni oyunun, diğer sürümlerden farklı olarak zaman içinde genişleyebilir bir yapıda olabileceği söylentileri de var. Bu, oyunun çıkışından sonra yeni haritaların eklenebileceği ve oyun dünyasının bu şekilde genişletilebileceği anlamına geliyor. Ancak bu konudaki kesin karar hala netleşmiş değil.

Bu fragman, GTA serisinin hayranları için sadece bir oyun tanıtımından çok daha fazlasını ifade ediyor. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte, serinin geleceği, oyunun içeriği ve sunacağı yenilikler hakkında daha fazla bilgi edinilecek. GTA VI, oyun severlere sadece bir oyun deneyimi sunmanın ötesinde, hikayesi ve karakterleriyle de dikkat çekici bir deneyim vaat ediyor. Fragmanın yayınlanması, oyun dünyasında yeni bir heyecan dalgası yaratması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER