Eğlence

GTA V’in oyun içi video düzenleme aracı PS4 ve Xbox One’a geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

rockstar-editor-250815

Grand Theft Auto V’in PC versiyonu çeşitli ertelemelerin ardından yayınlandığında oyunun konsol versiyonlarında bulunmayan etkileyici bazı özellikleri de beraberinde getirmişti. Söz konusu özelliklerden birisi de, oyuncuların kendi oyun videolarını oluşturmalarını sağlayan video düzenleme aracıydı.

Rockstar’dan yapılan açıklamada GTA V’in video düzenleme aracının önümüzdeki aydan itibaren PS4 ve Xbox One kullanıcılarına da sunulacağı belirtildi.

Rockstar Editor adını taşıyan düzenleme aracı, kullanıcıların GTA V’teki oyun görüntülerini kaydetmelerini ve çektikleri görüntüleri farklı açılarla, ses efektleri ve müziklerle özelleştirmelerini ve oluşturulan videoları çevrim içi ortamda paylaşmalarını mümkün kılıyor. Yönetmen modu sayesinde oyuncular GTA V görüntüleriyle kısa filmler, hatta müzik videoları hazırlayabiliyor.

Rockstar Editor’un konsol versiyonlarının PC versiyonuyla aynı özellikleri taşıyacağı ve konsol versiyonlarıyla birlikte Rockstar Editor’a getirilen yeni özelliklerin PC versiyonuna da ekleneceği ifade edildi.

İLGİLİ HABERLER