Eğlence

GTA 6 için heyecan uyandıran paylaşım

gta 6

Grand Theft Auto serisine 2013 çıkışlı GTA 5’ten bu yana yeni bir oyun eklenmiş değil. Ancak Rockstar Games’i yakından takip eden bir duyumcu tarafından yapılan bir paylaşım, serinin yeni oyununu bekleyenleri heyecanlandırdı. Söz konusu paylaşıma göre, GTA 6 için ilk resmi açıklama bu yıl içinde yapılacak.

“Tez2” rumuzlu duyumcu tarafından bir forum sayfasında yapılan paylaşımda, “Bu yılki duyuru için sabırsızlanıyorum” ifadesi kullanılıyor. Duyumcunun “bu yıl” ifadesiyle kastının 2022 olduğunu tahmin etmek pek zor olmazken, bahsedilen oyunun da Grand Theft Auto 6 olduğuna kesin gözüyle bakılıyor.

Yine de, ortada resmi bir paylaşım olmadığı için bu iddiaya ve paylaşıma temkinli yaklaşmak gerekiyor. Rockstar Games’in portföyünde başka oyunlar da bulunuyor. Ancak oyuncu kitlesindeki beklenti nedeniyle öne çıkan aday Grand Theft Auto 6 oluyor.

Rockstar Games geçtiğimiz yıl GTA 5’in “genişletilmiş ve iyileştirilmiş” sürümünü çıkarmıştı. Bu sürüm, yeni oyun isteyen hayranların beklentilerini tam anlamıyla karşılamamıştı. Sürekli olarak güncellenen ve yenilenen GTA Online ise oyuncuları biraz olsun meşgul etmeyi başarıyor.

Ancak aradan 9 yılın geçmesi ve yeni nesil oyun konsollarının çıkmasıyla birlikte GTA 6 beklentisi giderek kuvvetleniyor. Oyuncuların sabırsızlığı ve heyecanı da her geçen gün artıyor. Rockstar Games’in bu yüksek beklentiyi karşılamak için neler yapacağı da merak ediliyor. 2022’de GTA 6’ya dair yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER