EğlenceTeknoloji

Epic Games Store’da ücretsiz GTA 5 fırsatı

gta 5 epic games store online

GTA 5, 14 Mayıs-21 Mayıs tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek. Oyunun PC versiyonu için geçerli olan bu özel fırsat dönemi, Türkiye saati itibarıyla bugün 18:00’da başlayacak.

Epic Games Store’un ücretsiz oyun kampanyası bir süredir devam ediyor. Bu kampanya çerçevesinde önemli oyunlar ücretsiz şekilde sunulsa da, GTA 5’in şimdiye kadar sunulanlar arasında en popüler seçenek olduğu su götürmez bir gerçek.

Epic Games Store’un konuyla ilgili Twitter paylaşımına şu an için erişmek mümkün olmasa da, bu durum planlanan promosyonda değişiklik olduğu anlamına gelmiyor.

GTA 5, çıkışının üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen hâlâ belli bir ilgi seviyesini korumayı başarıyor. Oyunun takipçisi de henüz ortada somut bir işaret olmasa da; büyük bir heyecanla bekleniyor.

Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak GTA 5 indirmek için oyun mağazasına girdikten sonra açık biçimde gösterilen “Ücretsiz Oyunlar” bölümüne doğru ilerlemek gerekecek. Bu bölüm üzerinden GTA 5’i indirme işlemi başlatılabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER