EğlenceManşetler

Netflix’ten büyük sürpriz: Grand Theft Auto Trilogy ücretsiz!

grand theft auto

Dünyaca ünlü oyun devi Rockstar Games’in efsanevi Grand Theft Auto serisinin remastered sürümleri Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, 14 Aralık’ta Netflix platformunda tüm üyelere ücretsiz olarak sunulacak.

Netflix Türkiye, duyurduğu sürpriz iş birliğiyle oyun severleri sevindirecek. Platformun mobil uygulaması üzerinden Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas oyunlarını içeren üçlemeyi oynamak isteyen kullanıcılar, ön kayıt yaptırarak oyunların çıkışında ilk deneyimleyenler arasında yer alabilecek.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition ile ilgili önemli detaylar

Grand Theft Auto III – The Definitive Edition: Serinin çığır açan ilk 3D oyunu Liberty City’de geçen efsanevi hikaye, grafikleri ve oynanışı günümüz teknolojilerine uyarlanmış şekilde geri dönüyor.

Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition: Serinin en sevilen oyunlarından Vice City, neonları ve 80’ler müziğiyle dolu sokaklarıyla hayranlarını bekliyor. Tommy Vercetti’nin intikam dolu hikayesi modern grafiklerle yeniden anlatılacak.

Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition: Serinin en kapsamlı oyunu San Andreas’ta 90’ların batı yakasındaki çetelerarası çatışmalar ve kahramanımız CJ’in hikayesi, grafik ve oynanış olarak geliştirilmiş şekilde oyuncuları bekliyor.

Netflix ve Rockstar Games’in ilk iş birliği

Bu iş birliği Netflix ve oyun dünyasının dev ismi Rockstar Games için bir ilk olacak. Netflix, son dönemde oyun seçeneklerini genişletmeye ve popüler oyunları platformuna eklemeye odaklanmış durumda. Daha önce The Queen’s Gambit ve Stranger Things gibi Netflix Originals içeriklerine ait oyunları da kullanıcılarıyla buluşturmuştu.

Şimdi ise Grand Theft Auto serisiyle oyun kataloğuna gerçekten çığır açacak bir yapımı dahil ediyor. Grand Theft Auto Trilogy, hem Netflix platformundaki en iddialı oyunlardan biri olacak hem de Rockstar Games’in mobil platformdaki ilk oyunu olma özelliğini taşıyor.

Grand Theft Auto Trilogy’yi ücretsiz oynayın

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, 14 Aralık’ta Netflix uygulaması içinden tüm Android ve iOS kullanıcıları için ücretsiz olarak sunulacak. Netflix üyeliği olan herkes, herhangi bir ek ücret ödemeden üçlemeyi oynayabilecek.

Oyunların geçtiği Liberty City, Vice City ve San Andreas haritaları; araba sürme, silah kullanma, dövüş gibi aksiyon unsurları ve ana karakterlerin hikayeleriyle bu üçleme, Rockstar Games’in en beğenilen yapımları arasında yer alıyor.

Netflix’in sunduğu reklamsız oyun deneyimiyle Grand Theft Auto’nun efsanevi evrenini keşfetmek isteyenler, mobil cihazlarından kolayca erişebilecek.

Video: TV Önerileri Ekim 2023: Farklı fiyat seviyelerinde Android TV’ler

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER