Eğlence

Grand Theft Auto III’ün mobil sürümü 15 Aralıkta yayınlanıyor

Grand Theft Auto III oyununun onuncu yılı şerefine mobil cihazlara özel bir sürümünün çıkacağını daha önce aktarmıştık. Hem Apple’ın iOS cihazlarına hem de Android cihazlarına özel olacak bu oyun 15 Aralıkta yayınlanıyor. Oyunun fiyatı 4.99$ olarak belirlendi.

RockStart Games’ten gelen açıklamada oyunun Android ve iOS sürümlerine özel ekran görüntüleri de yer alıyor. Söz konusu oyun iPad 1, iPad 2, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch dördüncü nesil gibi Apple iOS cihazlarıyla; LG Optimus 2X, Samsung Galaxy R, Acer Iconia Tab, ASUS Eee Pad Transformer, LG Optimus Pad, Motorola Zoom, Samsung Galaxy Tab 8.9, Samsung Galaxy Tab 10.1 ve Sony Tablet S gibi Android tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilecek.

 

Android tarafına bakıldığında oyunun NVIDIA Tegra 2 çift çekirdekli işlemcilere göre optimize edildiği ve bu yongayı barındıran cihazlar için yayınlanacağı söylenmişti. Zaten listede yer alan cihazlarda NVIDIA Tegra 2 platformu bulunuyor. iOS tarafında ise doğal olarak böyle bir durum söz konusu değil.

İlgili – Rockstar Games

İLGİLİ HABERLER