Eğlence

Grand Theft Auto III’ün iOS ve Android versiyonu yayınlandı

Grand Theft Auto III’ün onuncu yılı şerefine yayınlanacağı duyurulan GTA III mobil versiyonu beklendiği üzere dün Android Market ve iOS App Store’da yayınlandı. 4.99$’lık fiyata sahip olan oyun Türkiye’deki iOS cihaz sahipleri tarafından indirilebilir durumda. Ne var ki, Türkiye’de Android Market üzerinden paralı oyun ve uygulamalara erişim mümkün olmadığı için Android cihaz sahiplerinin GTA III oynaması biraz zahmetli olabilir.

Rockstar onuncu yılın şerefine hazırlanan bu oyuna HD grafik desteği de kazandırdı. Hatırlarsınız, on yıl önce bırakın mobil ortamı, normal TV’lerde bile HD yayın son kullanıcı seviyesine inmemişti. Bu arada GTA III’ün Android versiyonu USB kumanda desteğini de bünyesinde barındırıyor.

Apple iOS tarafında iPad 1, iPad 2, iPhone 4S, iPhone 4 ve iPod touch 4’üncü nesil cihazlarının GTA III’ü oynamaya uygun olduğunu görüyoruz. Android telefon tarafında LG Optimus 2X, Samsugn Galaxy R ve bunun gibi Tegra 2 işlemcili telefonlar var. Tabletlerde ise Acer Iconia Tab, ASUS Eee Pad Transformer, Motorola Zoom, Sony Tablet S, Samsung Galaxy Tab 8.9 ve 10.1 yer alıyor.

Oyunun iOS versiyonu 462 MB’lık bir dosya büyüklüğüne sahip. Bu nedenle oyunu indirmek için bir Wi-Fi şebekesine bağlanmanız gerekecek.

İlgili – iOS App Store
İlgili – Android Market

İLGİLİ HABERLER