EğlenceManşetler

Grand Theft Auto 6 için ilk fragman aralık ayında yayınlanacak

grand theft auto 6

Beklenen resmi açıklama sonunda geldi. Rockstar Games, Grand Theft Auto 6’nın ilk resmi fragmanının aralık ayında yayınlanacağını duyurdu. Bonnie ve Clyde filminden esinlendiği söylenen oyunun serinin ilk kadın ana kahramanına yer vermesi bekleniyor. Oyunun Miami’nin kurgusallaştırılmış versiyonunda geçeceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Grand Theft Auto hayranlarının bu duyuruyu uzun süredir beklediğini söylemek yanlış olmayacaktır. Serinin bir önceki oyunu Grand Theft Auto 5, 2013’te oyuncularla buluşmuştu. Macerasına PlayStation 3 ve Xbox 360da başlayan oyun, en son nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’e de başarılı bir geçiş yapmıştı. Oyunun çevrimiçi modu da Rockstar Games’in kasasına bir hayli para koymasını sağlamıştı.

Yeni Grand Theft Auto oyununun yolda olduğu uzun süredir biliniyordu. Rockstar Games oyun için çalışmaların başladığını 2022’nin şubat ayında duyurmuştu. Buna ek olarak, geçtiğimiz yıl oyuna ait geniş bir görüntü arşivi sızmış ve bunların gerçekliği de Rockstar tarafından onaylanmıştı. Görüntülerin Lapsus$ isimli hacker grubunun 18 yaşın altındaki bir üyesi tarafından sızdırıldığı da doğrulanmıştı.

Grand Theft Auto 6, büyük bir mirası yaşatmaya çalışacak

Kısa süre önce 10. yaşını dolduran Grand Theft Auto 5, şimdiye 185 milyondan fazla kopya sattı. Oyun ilk olarak yukarıda da belirttiğimiz gibi PlayStation 3’te ve Xbox 360’ta yayınlanmıştı. Dolayısıyla Grand Theft Auto 6’nın büyük bir mirası yaşatmaya çalışacağı rahatlıkla söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER