EğlenceManşetler

Grand Theft Auto 6 için resmi duyuru bu hafta içinde gelebilir

grand theft auto 6

Grand Theft Auto 6 hakkındaki resmi detaylar çok yakında paylaşılabilir. Bloomberg’in haberine göre, Rockstar Games GTA serisinin en yeni oyununun duyurusunu bu hafta içinde yapabilir. Buna ek olarak, Rockstar’ın önümüzdeki ay itibarıyla GTA’nın 25. yıl kutlamaları çerçevesinde yeni oyunun fragmanını paylaşabileceği de haberde verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Yeni Grand Theft Auto oyunu, konsol sahiplerinin heyecanla bekledikleri oyunlar listesinde başı çekiyor. 2013’te yayınlanan Grand Theft Auto 5, tüm zamanların en çok satan ikinci video oyunu olma unvanına sahip. Bu da GTA 6’ya yönelik beklentileri biraz daha yukarıya çekiyor.

Rockstar’dan henüz resmi bir duyuru gelmese de, bazı oyuncular geçtiğimiz yıl bir bilgisayar korsanının yüklediği görüntüler sayesinde oyun hakkında bir fikir edinebilmişti. Test sürümünden alınan 90 saniyelik videoda oyunun iki oynanabilir kahramanını görmek mümkün olmuştu. Burada Lucia isimli kadın karakter bir mağazayı soyarken görülüyor.

Bir başka klipte ise bir diğer oynanabilir karakter Vice City metrosunda yolculuk yapıyor. Bu da hikayenin Rockstar’ın kurgusal Miami’sinde geçtiğini gösteriyor. Rockstar Games daha sonra sızıntıları doğrulamış ve oyunun geliştirme sürecinin planlanan şekilde sürdüğünü belirtmişti.

Grand Theft Auto 6 büyük ihtimalle 2024’te yayınlanacak

Grand Theft Auto 6’nın çıkış takvimiyle ilgili bilgilerin de duyuru sırasında paylaşılması bekleniyor. Rockstar Games’in çatı şirketi Take-Two daha önce bunun için 2024’ü işaret etmiş ama daha belirgin bir aralık vermemişti.

İLGİLİ HABERLER