Eğlence

Grand Theft Auto 5 ışın kılıçlarıyla daha eğlenceli

Grand Theft Auto 5, dünyanın gelmiş geçmiş en yüksek satış rakamına ulaşan oyunu olması nedeniyle sektörün içinde farklı bir yerde duruyor. Oyunun modding topluluğu da gerçekleştirdikleriyle bu farklı konumu biraz daha güçlendiriyor.

Grand Theft Auto 5 modding ekibinin en yeni icraatı, oyuna Yıldız Savaşları ile özdeşleşen ışın kılıçlarını eklemek oldu. Ana karakterler Trevor ve Michael’ın ışın kılıçlarıyla dövüşmesi, ortaya kısalığı nedeniyle tadı damakta kalan bir iş çıkarıyor.

Grand Theft Auto 5 kahramanları ışın kılıçlarını kuşanıyor

Trevor ve Michael’ın ışın kılıçlarıyla dövüşme sahnesi sadece 1 dakika uzunluğunda. Bu kısa sahne, Grand Theft Auto’nun Yıldız Savaşları serisiyle ilk teması değil. Daha öncesinde de, GTA San Andreas’a Yıldız Savaşları’ndan ilhamla çeşitli eklemeler yapılmıştı.

Grand Theft Auto 5 Işın Kılıcı

Grand Theft Auto 5 ve Yıldız Savaşları buluşması, sinematik havası nedeniyle gören pek çok kişiden tam not alıyor. Söz konusu çalışma, oyununun açık dünyasının gelişime ne kadar açık olduğunu da gözler önüne seriyor. Videonun yedinci film Güç Uyanıyor’u bekleyen Yıldız Savaşları hayranlarını da fazlasıyla memnun edeceği bir gerçek. Güç Uyanıyor, ülkemizde 17 Aralıkta vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER