EğlenceTeknoloji

Gran Turismo 7 çıkış tarihi bilgisi yeni bir fragmanla paylaşıldı – Video

gran turismo 7 çıkış tarihi

Gran Turismo 7, Sony’nin PlayStation Showcase 2021 adlı internet yayınında yeni bir fragmanla yeniden ortaya çıktı. Sony’nin PS Studios başkanı Hermen Hulst, oyunun 4 Mart 2022 tarihinde geleceği bilgisini paylaştı. Fragman, muhtemelen asla bedelini karşılayamayacağınız miktarda daha fazla arabanın birçoğunu gösteriyor. Arabaların içinde, dışında ve etrafınızda dolaşacağınız muhteşem ve muhtemelen ışın izlemeli manzaralar fragmanda görülüyor.

Haziran 2020’de yayınlanan ilk fragman oyunculara epey fazlasını göstermişti. Ancak bu yeni fragman, bundan daha fazlasını ve Gran Turismo simülasyonlarının sunduğu bilinen derin özelleştirmeye daha ayrıntılı bir bakış sunuyor. Ayrıca, oyunun derin fotoğraf moduna bir bakışın yanı sıra bazı çevrimiçi oyunları da gösteriyor. Hulst, etkinlik sonrası sohbet oturumunda oyunun DualSense’in rumble özelliklerinden ve uyarlanabilir tetikleyicilerinden yararlanacağı bilgisini paylaştı.

Xbox Series X / S konsolları ve PC’de bulunan Forza Horizon 5‘in PlayStation platformundaki rakibi ve muadili olarak konumlandırılan Gran Turismo 7‘nin sürüşü, daha yumuşak ama yine de heyecan verici bir oyun deneyimi sunacaktır.

Sony, önümüzdeki haftalarda oyun hakkında daha fazla bilginin paylaşılacağını ve oyunun çeşitli modları ve kurslarıyla ilgili ayrıntıları burada paylaştığını söylüyor.

İLGİLİ HABERLER