Eğlence

Gran Turismo 5’in çıkışı yıl sonuna ertelendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Gran Turismo fanatikleri büyük bir sabırsızlıkla 2 Kasım tarihinin gelmesini bekliyor olmalı. Ancak görünüşe göre bu bekleyiş biraz boşa olacak gibi. Oyun tarihinin en geciken oyunlarından birisi olan bu oyun yine gecikeceğe benziyor. Daha önce olduğu gibi oyunun üreticileri yine piyasaya çıkış için kesin bir tarih vermiyorlar.

PlayStation Blog üzerinden yapılan duyuruya göre hem ABD’de hem de Japonya’da 2 Kasım’da çıkması beklenen Gran Turismo’nun çıkışı “tatil sezonu” olarak kabul edilen yıl sonuna ertelendi. PlayStation Blog’a göre, serinin yaratıcısı Kazunori Yamauchi ve tüm Polyphony Digital ekibi en iyi yarış oyununu yaratmak için ellerinden geleni yapıyorlar, bu nedenle de oyunun çıkışı yeniden gecikiyor.

Gecikmenin “gerçek” sebebi için bazı dedikodular ortalıkta dolaşmaya başladı bile. Bazıları Kazunori Yamauchi ve ekibin oyuna bir ya da daha fazla özellik eklemekte olduklarını söylüyor. “Tatil sezonu” tabirinin kullanılması oyunun çıkışının gelecek sene Ocak ayının sonunu bile bulacağına dair tahminler yürütülüyor. Oyunu merakla bekleyen bizim gibiler için hayalkırıklığı yaratıcı bir durum. Bu arada, Sony daha fazla bilginin yakında ortaya çıkacağını belirtti.

İlgili – PlayStation Blog

İLGİLİ HABERLER