Eğlence

Grammy Ödülleri’nin üstünde GoPro kameralar bulunacak

grammy odulleri

Grammy Ödülleri, her yıl küresel müzik sahnesinin en başarılı isimlerine dağıtılıyor. Popülarite bakımından Oscar ile yarışabilecek bir yerde olan Grammy’ler, bu yıl sahipleriyle buluşurken önemli bir teknolojik inovasyon da barındıracak. 15 Şubatta sahibini bulacak gramofon şeklindeki altın heykellerin alt kısmında GrammyCam adı verilen özel kameralar yer alacak. “Parçalara ayrılmış GoPro kameralar” şeklinde nitelenebilecek GrammyCam, ödüllerin sahibiyle buluşma anını ve koltuğa götürülürkenki yolculuğunu ekrana taşıyacak.

Söz konusu yakın çekim görüntüler, Grammy Live sitesi üzerinde izlenebilecek. GrammyCam çekimleri, 58.’si düzenlenecek ödül töreninin televizyon yayınına da monte edilecek. Ekranlara GrammyCam ile oldukça ilginç görüntülerin yansıyacağını söylemek pek yanlış olmayacaktır.

Yayının evde de devam etmesini bekleyenler ise hayal kırıklığına uğrayacak. Gecenin sonunda ödül sahipleri ellerindeki teknolojik heykelcikleri iade edecek ve daha sonra kendilerine heykelciklerin “standart” versiyonları ulaştırılacak.

İLGİLİ HABERLER